miercuri, 3 martie 2010

Totul este posibil pentru noi.De ce nu?!

Hei:D Am tema la romana:))
Si nu prea am chef sa scot foile si sa incep sa scriu..asa ca imi dau drumul imaginatiei aici.Sper sa iasa ceva:D

Suntem adolescenti.Visam si iubim.Astea sunt preocuparile de baza..pe langa celelate cotitdiene.
Credem ca totul este posibil pt noi,auzim asta si la televizor...si peste tot"voi sunteti viitorul.voi puteti schimba lumea"si etc..
Visezi ca poti schimba lumea,visezi ca poti zbura,ca poti atinge stelele si ca poi inota cu delfinii sub clar de luna:).. Iubim sa visam!
Totul este posibil atunci cand visam...dar nu numai.Depinde de persoana,de vointa,de carcter.
Deschid ochii..visul meu s`a sfarsit,realitatea incepe usor sa prinda contur in jurul meu.Visul acum poate devenii realitate.Trebuie doar sa vreau cu adevarat asta."Pt ca pot.Pt ca vreau.Pt ca voi reusii."Asta imi spun.
Timpul vostru a trecut,e vremea ca noi sa facem ce trebuie facut,asa ca lasati`ne..oferiti`ne sansa pe care inca nu am avut`o cu adevarat...doar vorbe..inca suntem obligati sa facem anumite lucruri doar "pt ca asa trebuie"..lucrurile cotidiene,rutina ne irita!
Vrem schimbari,vrem ca lumea sa iubeasca mai mult lucrurile simple,care iti ofera cu adevarat fericirea,vrem sa ascultati mai des ciripitul pasarelelor in diminetile de primvara,vrem sa aveti incredere in noi si in planurile noastre.Pentru ca noi putem!
Ochii mei raman intre`deschisi..uneori visez si iubesc ca o adolescenta,alteori trebuie sa fiu realista si sa ma comport ca un om mare..Incet incet, timpul se scurge si va trebuii sa raman cu ochii deschisi pt totdeauna.Si NU vreau asta!!!..Totusi..acesta cred ca este singurul lucru imposibil pt noi adolescentii..:(

3 comentarii:

  1. Aicea draga mea Sarah ai dreptate cu multa vointa si cu multa speranta noi chiar putem schimba lumea.Doar numai sa credem si atunci visul nostru se va implini.

    RăspundețiȘtergere
  2. esti geniala, am plans la sfarsit, ai o imaginatie uimitoare, incearca sa scri o carte pe tema asta, cu siguranta o sa fim auziti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact,ar trebui sa scri o carte pe tema asta ...esti geniala...o sa devi ceva mare in viata daca o ti tot asa .:).

      Ștergere