luni, 24 mai 2010

Tema la romana 2

Iar am tema la romana....si iar o sa scriu aici:))
"Dragostea este o boala fara de care nu esti sanatos" Alexandru Paleologu.
Dragostea este dulce si frumoasa,iar in timp..ea devine ca o boala unde singurul medicament este persoana iubita,medicul personal,inima ti`a prescris asta,dar tu stiai asta dinainte.El/Ea a devenit totul pt tine acum,fara el/ea e diferit,e dificil..dar cu el/ea totul este frumos,asa cum ai visat intotdeauna.
Cu totii iubim,mai devreme sau mai tarziu,ne indragostim de cele mai multe ori de cine nu trebuie...dar asta este defapt special,pt ca in timp cand vei descoperii persoana potrivita,vei sti sa o apreciezi asa cum trebuie.
Iar atunci cand acea persoana iti apare in cale,nu o evita,accept`o,nu incerca sa o schimbi,iubeste`o pt felul in care este,deja devine ca o "boala"..Bucura`te,atunci inseamna ca el/ea este dragostea ta adevarata,fara de care ai fi din nou singur si pustiit.Medicamentul il ai deja.Asa ca ce iti mai trebuie?!Fii fericita si bucura`te de tot ceea ce iti ofera aceasta boala ...fara de care stii prea bine ca nu esti sanatos.Fara ea,ai ajunge o persoana singuratica,nefericita,care nu va putea cunoaste niciodata bucuriile dragostei adevarate,care este ca o boala.
Nu ti`o poti scoate din minte,este totul..devin parte din tine,este special,unic,frumos,indescriptibil.
Dragostea poade devenii un defect de vedere,nu mai vezi partile mai putin frumoase ale celuilalt,nu,accepti..
Dragostea paote devenii un defect de auz,nu vei mai tine cont de parerile celor din jur atata timp cat esti cu el/ea,nu,accepti totul..
Dragostea poate devenii un defect de gandire,atunci cand esti cu el/ea gandurile nu`ti mai stau linisite,la fel si sentimentele,si totul..mici explozii au loc in itneriorul tau ..dar nu distrug,nu,fac totul special..
Fara dragoste totul in jurul nostru s`ar naruii,de ce?Pt ca NOI am fost facuti din dragoste si NOI la randul nostru trebuie sa oferim si sa primi dragoste,altfel...nimic nu ar mai fi cum este acum.Totul ar devenii intunecat si fara sens..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu